TATUERINGSBEHANDLINGAR

Trött på att sminka dig varje dag? Eller är du trött på din tatuering? Vare sig du vill underlätta din vardag med kosmetiska tatueringar eller ta bort oönskade tatueringar så finns vi här för att hjälpa dig.

 

Det som skiljer kosmetisk och vanlig kroppstatuering åt är att främst färgen som används. En vanlig kroppstatuering kan bli blå, grön eller röd/rosa efter en tid medans kosmetisk tatuering håller sin färg och bara bleks med tiden, längden som en kosmetisk tatuering varierar såklart från person till person men ca 2-5 år brukar de sitta kvar.

Kom osminkad på din behandling.

Våra metoder att reducera och radera tatueringar är utan tvivel de snabbaste och mest effektiva på marknaden. Dagligen behandlar vi patienter som tröttnat eller ångrat sina tatueringar och tack vare den senaste R20-metoden kan vi snabbare reducera dina tatueringar samtidigt som vi minimerar antalet besök. Du som vill reducera eller radera din tatuering snabbt och smärtfritt, vill undvika ärrvävnader och kirurgi och samtidigt söker en effektiv behandlingsmetod är välkommen till vår läkarmottagning.