Bröstförstoring Utan Operation

Bröstförstoring utan operation med Los Deline

Du som drömmer om större bröst men är rädd för att opereras är välkommen till oss på Regeringsgatan 48 i Stockholm.

Ingen narkos

Tack vare fillerns mjuka konsistens kan vi injicera materialet i ditt bröst, vi behöver alltså inte operera. Den här innovationen innebär att vi endast behöver bedöva ditt bröst lokal, du slipper alltså sova under behandlingen.

Naturligt resultat

Med vår vattenbaserade filler kan vi förstora dina bröst upp till 200 CC per sida. Fillern är geléaktig i sin form och har samma konsistens som ditt eget fett vilket innebär att du får ett väldigt naturligt resultat, när du känner på brösten efter veckorna efter behandling känns brösten precis som dina egna bröst…fast lite större.

Ingen sjukskrivning

Eftersom behandlingen är så enkel behövs ingen sjukskrivning, endast i undantagsfall är du inte tillbaka till dina vardagssysslor nästföljande dag.

För att göra dina bröst större behöver vi endast injicera bröstfillern, det finns alltså inget behov att operation med kniv eller narkos för att sova vilket innebär minimal återhämtningstid och absolut inget behov av sjukskrivning.

Kroppen bryter ner fillern över tid

Varje människa har HLA-proteiner på ytan av sina celler som signalerar till immunsystemet om en cell är en del av ”jaget” eller en invaderande organism.

När vi injicerar vår gelé identifierar kroppens T-celler preparatet som främmande celler och immunförsvaret reagerar genom att förstöra fillern.

Lång livslängd

Kliniska studier visar att bröstfillern bryts ner med cirka 1,9% per månad. Samma studier visar att 50% av materialet finns kvar efter 37 månader och att drygt 30% av materialet finns kvar efter 60 månader.

Du kan även fylla på med mer bröstfillers 6 månader efter din behandling för att komplettera med ytterligare volym.

Stannar bröstfillern kvar i bröstet?

Huvudprincipen för gelén är att integrera med vävnaden och bilda en tunn bindvävskapsel runt implantatet. När kroppen läker bildas en kapsel runt implantaten. Denna inkapsling är helt naturlig.

Den tunt formade bindvävskapsel runt det injicerade materialet förhindrar risken för förflyttning och migrering.