HYBRID FRAKTIONSLASER | INVASIV

Laserkirurgi med ablativ fraktionerad laser är den mest effektiva behandling som finns när det gäller djupgående hudföryngring med permanent resultat. Tekniken, att med laserljus göra mikroskopiskt små kanaler i huden ger dig både en helt fantastisk huduppstramning och en absolut jämn hudton – även de djupaste solskador och ärr försvinner. Vid varje behandlingstillfälle både repareras och föryngras din hud, den naturliga läkningsprocessen tar till exempel bort dina fina linjer, djupa pigmentfläckar och ytliga kärl vid ett- och samma tillfälle.

Genom att använda den allra senaste lasertekniken från världens ledande tillverkare får du av oss den snabbaste laserbehandlingen med den kortaste läkningstiden och det visuellt bästa behandlingsresultatet.

Till skillnad mot behandlingar som utförs med nålar liknande dermaroller och microneedling lämnar laserstrålen aldrig några ärrvävnader i huden, tvärtom skapas ny vävnad som ger dig mjuk och elastiskt hud. Dessutom penetreras huden mycket djupare varför vi kan behandla både afrofiska och hypotrofiska ärrvävnader med fantastiskt resultat.