FAQ om Aquagold.
Saknar du något svar eller har andra funderingar är du välkommen att kontakta oss i chatten nere till höger, maila support@stomed.se

eller ring oss på +46 8 218 518

GOLDEN COCKTAILS MED AQUAGOLD

Aquagold är en förfinad injektionsbehandling som tillåter oss att behandla din hud utan att du ser (över)behandlad utan och utan risk för blåmärken. Snabbt och smärtfritt kan vi slussa ner cocktails bestående av exempelvis återfuktande fillers, uppstramande botox och serum.

Behandlingen är en äkta Hollywood-behandling och vänder sig till dig som snabbt vill se fräsch ut, utan risk för blåmärken och utan risk att du ser (över)behandlad ut.

LUNCH TREAT ELLER DROP IN

Vår Aquagold-behandling tar max 15 minuter men ger dig flera månaders resultat. Behandlingen tar så kort tid att du hinner smita iväg på kafferasten eller lunchen (om vi inte har kö). 

VAD ÄR AQUAGOLD?

Aquagold är namnet på den senaste fusion-behandlingen och som ger dig resultat på riktigt. Behandlingen innebär att vi använder en ampull (Aquagold) vilken är utrustad 20 ultratunna injektionsnålar. I applikatorn blandar vi sedan de aktiva ingredienserna för att du ska få just det resultatet du frågar efter.