FAQ om Microtox.
Saknar du något svar eller har andra funderingar är du välkommen att kontakta oss i chatten nere till höger, maila support@stomed.se

eller ring oss på +46 8 218 518

MicroTox är en hybrid mellan traditionella botoxbehandlingar och AquaGold. De vanligaste oönskade uttrycken som våra kunder vill sudda bort är tecken på trötthet, när utsidan inte speglar insidan. Med små enkla medel kan vi ge en markant förbättring.

MicroTox är en behandling för dig som inte vill ta steget att göra en fullständig botox-behandling eller vill slippa frozen face-effekt. 

Med MicroTox gör vi en light-behandling med mikroskopiska mängder botolinumtoxin.

MicroTox-behandlingen är dessutom ett mycket bra val om du vill undvika fillerns plumping-effekt. 

Enkelt uttryckt är MicroTox en behandlingsmetod som ger dig ett snabbt och naturtroget resultat och som hjälper dig hålla jämna steg med ditt ansiktes åldrande, till en vettig peng och utan operation.

Tack vare den mikroskopiskt tunna nålen och den väldigt ytliga appliceringen av botolinumtoxinet (Vistabel) har vi möjlighet att erbjuda en behandling som gör huden slät, med bibehållen mimik (du kan fortfarande använda dina muskler) och utan risk att se svullen och behandlad ut.

Anser du dessutom att dina djupare rynkor är karaktärsdanande är metoden perfekt, dina närmaste kommer att känna igen dina subtila drag men ändå uppleva din hud som föryngrad.

Med MicroTox-metoden får du slätare hud, förminskade porer, möjlighet till full mimik, ingen plumping-effekt samtidigt som du får behålla dina djupare rynkor (om du vill).

Behandlingen utförs med Vistabel som är den kosmetiska varianten av det medicinska preparatet Botox. Med hjälp av en ultratunn nål och Vistabel injicerar vi din hud istället för som traditionellt i din muskel. 

MicroTox-metoden innebär följaktligen att du fortfarande kan njuta av fördelarna med att förebygga rynkor och samtidigt tajta men utan att någon kan ana din hemlighet.

Effekten är cirka 3 månader lång men går att repetera varje månad om du så önskar.