FAQ om Micro scalp pigmentation.
Saknar du något svar eller har andra funderingar är du välkommen att kontakta oss i chatten nere till höger, maila support@stomed.se

eller ring oss på +46 8 218 518

Tjockare hår med hårtatuering ger naturligt och permanent resultat

Önskar du snabb hjälp med att enkelt få ditt hår att se tjockare ut och dessutom med ett naturtroget och permanent resultat? Boka i så fall tid för rådgivning så berättare vi mer om hårtatuering läs Micro Scalp Pigmentation. 

Att tappa håret är för många förknippat med olust och kan vara socialt hämmande. Att inte idrotta, att bada offentligt eller våga umgås intimt blir för några en del i vardagen. 

Hårtatuering eller Micro Scalp Pigmentation innebär att vi erbjuder dig en kosmetisk tatuering med permanent och naturligt resultat. Genom att blanda olika nyanser av ekologiskt, giftfritt bläck kan vi enkelt, med 2 olika pigmenteringstekniker ge dig en tätare frisyr utan operation, nästintill omöjligt att upptäcka och som effektivt döljer dina problem med tunt hår och blänkande hjässor. 

Micro Scalp Pigmentation ger dig ett omedelbart synligt resultat, behandlingen sker utan smärta, går snabbt att utföra och kostar en bråkdel i jämförelse med en hårtransplantation.

Metoden, att tatuera huden med antingen fiberteknik eller punktteknik, kamouflerar effektivt dina kala fläckar som uppstått på grund av håravfall och fläckvis håravfall - alopecia  totalis och alopecia universalis. Metoden, att tatuera hår hjälper även till att maskerar hårfästen som krupit uppåt och att få din frisyr att se tätare ut. 

Dagligdags använder vi Micro Scalp Pigmentation för att maxa resultaten vid våra hårtransplantationer, när du vill få ett extra grymt resultat som ger extra tätt resultat fungerar hårtatueringsmetoden fantastiskt!

Hårtatueringsametoden tillåter oss förutom att skapa optiskt, tätare frisyrer även att återskapa ögonbryn eller skapa tätare skäggväxt. 

Vi kan även dölja dina ärrvävnader efter tidigare utförda strip-operationer (FUT).

Att tatuera hårstrån på huden för att ersätta hår som du tappat eller för att göra din frisyr fylligare fungerar både på kvinnor-och män oavsett anledning till håravfall.

Stockholms Medicus erbjuder även behandlingar för att skapa hårväxt, stimulera hårväxt och bromsa håravfall. För ändamålet använder vi hårlaser mot håravfall, hårstimulering med PRP Plasma (känd som vampyrbehandlingen), hårstimulering med Carboxy Therapy samt hårstimulering med Biotin (injektioner med vitamin B7).